Ga terug
–+ servings

Birchermuesli

Dirk-Jan
Een lekker muesli die je het beste een nachtje laat "trekken"
No ratings yet
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 10 minuten
Gang Ontbijt
Keuken Zwitserland
Porties 2

Equipment

  • Grove rasp voor de appel

Ingrediënten
  

  • 60 gram Havermout
  • 10 gram Amandelschaafsel
  • 40 gram Walnoten gehakt
  • 10 gram Lijnzaad
  • 40 gram Rozijnen
  • 1 Appel grof geraspt
  • 160 gram Melk
  • 1 theelepel Kaneel
  • snufje zout

Instructies
 

  • Denk er aan dat je dit recept de avond van tevoren maakt.
  • Meng havermout, noten, zaden, rozijnen zout en kaneel in een kom.
  • Voeg de melk toe en roer goed door
  • Rasp de appel grof en voeg gelijk toe aan het mengsel, roer gelijk goed door
  • Zet de kom een nacht in de koelkast
  • Roer 's morgens het geheel nog een keer goed door en eet smakelijk
Trefwoord Muesli, Zwitserland
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!