Birchermuesli
Dirk-Jan
Een lekker muesli die je het beste een nachtje laat "trekken"
Bereidingstijd 10 minuten min
Totale tijd 10 minuten min
Gang Ontbijt
Keuken Zwitserland
- 60 gram Havermout
- 10 gram Amandelschaafsel
- 40 gram Walnoten gehakt
- 10 gram Lijnzaad
- 40 gram Rozijnen
- 1 Appel grof geraspt
- 160 gram Melk
- 1 theelepel Kaneel
- snufje zout
Denk er aan dat je dit recept de avond van tevoren maakt.
Meng havermout, noten, zaden, rozijnen zout en kaneel in een kom.
Voeg de melk toe en roer goed door
Rasp de appel grof en voeg gelijk toe aan het mengsel, roer gelijk goed door
Zet de kom een nacht in de koelkast
Roer 's morgens het geheel nog een keer goed door en eet smakelijk
Trefwoord Muesli, Zwitserland